Om Radio Laser Göteborg

Bakgrund

Radio Laser Göteborg startade som en liten närradio i Lillhagsparken några år innan hela sjukhuskomplexet lades ner och revs. Då sände man i etern med en liten antenn och en strömmande internetradio, men mestadels musik dygnet runt.

Nystart

Utrustningen och materialet låg sedan oanvänd i flera år innan en ny studio började byggas upp hösten 2015.

Studion är nu belägen på Göteborgs kommuns Aktivitetshus Nordost, Gunnareds Gård i Agnered. I ett mindre rum innanför musikrummet på andra våningen i Villan håller vi till.

Alla är välkomna

Vi samlas här tisdagar klockan 10 till 12. Alla som vill vara med och göra podcast-radio till den här hemsidan är välkomna till vår studio då. Det är helt valfritt hur mycket och vad man vill göra. Alla måste inte prata i mikrofon och det går jättebra att bara komma och vara med i planneringsarbete. Man kan också välja musik eller kanske prova på att redigera på datorn.

Kontakt

Ni kan också ta kontakt med oss på epost redaktionen@radiolaser.se eller ringa mig Henrik V som jobbar på Friskvårdsklubben och med Radio Laser Göteborg i samarbete med Aktivitetshus Nordost. Min arbetstelefon har nummer 0790 – 27 66 31.